Onze diensten

Hout leeft maar heeft geen onbeperkte levensduur. Gelukkig weet Leegwater die keerzijde te keren. Al zo’n 70 jaar weet Leegwater met onderstaande diensten de natuurlijke vijanden van hout duurzaam buiten de deur te houden.

Een breed aanbod aan uitstekende diensten
Via impregneren, drogen, coaten en brandwerend maken. Het is daarom goed om voor u aan het ontwerpen, bouwen of afwerken in hout gaat beginnen eerst een opbouwend gesprek te hebben met Leegwater over de mogelijkheden in veilig, fraai of duurzaam bouwen in hout.

Meer over

Verduurzaming

Vakkundige
verduurzaming

Vakkundige verduurzaming van hout en houtproducten vraagt om oog voor de natuurlijke eigenschappen van hout. Evenals oog voor uw wensen en waar het hout straks zal worden toegepast. En tenslotte ook nog oog voor alle eisen die er gelden met betrekking tot het Bouwbesluit en ons milieu.

Houtbewerking
alles in eigen huis

Impregneren, drogen, bewerken, coaten en brandwerend maken. Alle fases van houtveredeling, -behandeling en -bewerking worden in eigen huis uitgevoerd. En in alle denkbare houtsoorten.

Meer over

Houtbewerking

Meer over

Onze montage

Montage
Als pakket geleverd

Wij behandelen, leveren en monteren houten gevels als totaalpakket. Van begin tot eind, inclusief achterconstructie, gevelmateriaal, afwerkingsmateriaal, bevestigingsmateriaal en natuurlijk de arbeid.

D-trans
Eigen transport onderneming

Leegwater houdt niet alleen de lijnen kort, maar ook de levertijden. De eigen transportonderneming D-trans levert uw bestelling perfect verpakt direct op de plek waar deze moet zijn.

Meer over

D-Trans Transport