Leegwater
Houtbereiding B.V.

Leegwater keert de
keerzijde van hout

Hout leeft maar heeft geen onbeperkte levensduur. Gelukkig weet Leegwater Houtbereiding die keerzijde te keren. Al zo’n 70 jaar weet Leegwater de natuurlijke vijanden van hout duurzaam buiten de deur te houden. Via impregneren, drogen, coaten en brandwerend maken. Het is daarom goed om voor u aan het ontwerpen, bouwen of afwerken in hout gaat beginnen eerst een opbouwend gesprek te hebben met Leegwater over de mogelijkheden in veilig, fraai of duurzaam bouwen in hout.

Leegwater heeft oog voor duurzaamheid

Vakkundige verduurzaming van hout en houtproducten vraagt om oog voor de natuurlijke eigenschappen van hout. Evenals oog voor uw wensen en waar het hout straks zal worden toegepast. En tenslotte ook nog oog voor alle eisen die er gelden met betrekking tot het Bouwbesluit en ons milieu. Leegwater staat al zo’n 70 jaar aan top als het gaat om houtverduurzaming en doet er tegelijkertijd alles aan om die toppositie verder uit te bouwen. Voldoen aan keur- en kwaliteitsmerken zoals FSC®, PEFC en KOMO met betrekking tot kwaliteit, brandveiligheid en duurzaam bouwen maakt dat duidelijk.

Leegwater is het gemak van alles onder een dak

Impregneren, drogen, bewerken, coaten en brandwerend maken. Alle fases van houtveredeling, -behandeling en -bewerking worden in eigen huis uitgevoerd. En in alle denkbare houtsoorten. Leegwater beschikt over zo’n vijftig vakmensen om elke klus van tientallen meters tot vele kilometers aan hout te klaren. Verder beschikt Leegwater over eigen droogkamers, impregneerketels en lakstraten. Uniek is het kleurlaboratorium waar elke denkbare kleur gerealiseerd kan worden. Proefmonsters worden graag geleverd. Als proeve van bekwaamheid en natuurlijk om zelf te kunnen zien, voelen en ruiken hoe vakwerk in verduurzaming er in het echt uitziet. Leegwater garandeert u samenwerking en service van idee tot realisatie. Vanaf uw eerste schets tot aan het transport op de bouwplaats. Of nog verder. Want ook totale begeleiding van het project tot aan het plaatsen van de laatste schroef of spijker is mogelijk. Dat is het gemak van alles onder een dak. Dat is het gemak van Leegwater.

Meer weten of een offerte?

Wilt u meer weten over deze of de andere producten van Leegwater, zoals het impregneren, drogen, bewerken, coaten of brandwerend maken van hout? Wilt u een offerte van verfsoorten die Leegwater in het assortiment heeft? Of wilt u rondhout direct uit voorraad geleverd hebben? Bel 0226 421286 of stuur een e-mail naar [email protected].

  • Leegwater keert de keerzijde van hout
  • Leegwater heeft oog voor duurzaamheid
  • Leegwater is het gemak van alles onder een dak